2017 çулхи ака уйăхĕн 10-15-мĕшĕсенче И.Н. Ульянов ячĕллĕ Чăваш патшалăх университетĕнче студентсен наукăпа практика конференцийĕ иртет. Вырăс тата чăваш филологийĕпе журналистика факультетчĕ 9-11 классенче вĕренекенсем валли «Ăслăлăхри пĕрремĕш утăмсем» ятпа ятарлă секцисем йĕркелет:

1. Журналистика.

2. Вырăс чĕлхи.

3. Вырăс литератури.

4. Чăваш чĕлхи.

5. Чăваш литератури.

6. Тăван ен культури.

7. Танлаштаруллă чĕлхе тата литература пĕлĕвĕ.

Кăмăл тăвакансене конференци ĕçне хутшăнма чĕнетпĕр. Заявкăсене нарăс уйăхĕн 22-мĕшĕччен This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. электронлă адреспа йышăнатпăр, шкул ачин хушаматне, ятне, ашшĕ ятне, класпа шкулне, доклад темине, ертÿçине палăртма ыйтатпăр.

Заявка çырмалли тĕслĕх:

Гимальдинова Наталья Юрьевна, уч-ся 10 кл. МБОУ «СОШ № 22» г. Чебоксары. Фольклоризм поэмы С. Есенина «Черный человек» (рук. – учитель Краснова Лидия Петровна).

Ыйтса пĕлмелли телефон: 8-927-666-53-62 (Владимирова Ольга Геннадиевна, деканăн наука енĕпе ĕçлекен çумĕ).