Вĕренекенсен профсоюз организацийĕ университет студенчĕсем хушшинче Литература çулталăкне халалланă «Ытлари-Пегас» сăвă конкурсĕ ирттерет.

Конкурс номинацийĕсем:

Видеосăвă (тĕп номинаци);

«Мой профсоюз» (И.Н. Ульянов ячĕллĕ Чăваш патшалăх университетĕнче вĕренекенсен профсоюз организацийĕн ĕç-хĕлне сăнласси);

«Роза ветров» (çутçанталăк çинчен);

«Любовь » (юрату çинчен);

«Семь Я» (çемье çинчен);

«Родной город» (тăван хула лирики);

«Черно-белое» (ирĕклĕ тема);

«Навстречу 50-летию Чувашского государственного университета» (Чăваш патшалăх университечĕ 50 çул тултарнине халалласа).

Конкурс материалĕсене сентябрĕн 18-мĕшĕнчен пуçласа ноябрĕн 30-мĕшĕччен йышăнаççĕ, вĕсене This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. электрон почтăпа е вырăс тата чăваш филологийĕпе журналистика факультечĕн деканатне (Университет урамĕ, 38/1 çурт, 400-мĕш каб.) çитермелле.

Чи лайăх сăвăсене сборникра тӳлевсĕр пичетлеççĕ.